Poziv na Info dan Europske agencije za potrošače, zdravlje i hranu

Europska komisija, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske vas pozivaju na Info dan Europske agencije za potrošače, zdravlje i hranu koji će se održati 9. srpnja 2014. godine u Školi narodnog zdravlja “Andrija Štampar”, Rockefellerova 4, Zagreb, s početkom u 10:00 sati.

Dođite na  Info dan Agencije za potrošače, zdravlje i hranu Europske komisije i saznajte više o Trećim programima Zajednice, novim modelima sufinanciranja projekata i novim načinima prijave na projektne pozive. Treći programi su jedno od ključnih sredstava Europske komisije za uspješnu provedbu strategija EU u području zdravstva. Svrha Trećih programa je potpora zdravstvenim politikama i strateškim odrednicama država članica EU uz jačanje solidarnosti i prosperiteta u Uniji putem zaštite i promicanja zdravlja i sigurnosti ljudi te unapređivanjem javnog zdravstva, prvenstveno na poljima olakšanog i kvalitetnijeg pristupa zdravstvenoj skrbi, bolje zdravstvene legislative, izgradnje informacijskih zdravstvenih sustava i jačanja prekogranične medicinske suradnje između država članica EU.

Bit će nam zadovoljstvo da nam se pridružite na Info danu te vas molimo da proslijedite ovaj poziv svim zainteresiranima. Raspored događanja (na hrvatskom i engleskom jeziku) možete pronaći niže u tekstu.
(Napomena: Sva predavanja bit će održana na engleskom jeziku.)

Veselimo se Vašem dolasku!

Vanja Pajić, Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), Nacionalna kontakt točka Europske agencije za potrošače, zdravlje i hranu (CHAFEA) Europske komisije za Treće programe Zajednice u području zdravlja

 

CHAFEA Information Day – HR

CHAFEA Information Day – EN