Testiranje (PCR i antigenski test) na SARS-COV-2 u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo

OBAVEZNO JE NARUČITI SE NA TESTIRANJE!

Testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine, epidemiologa epidemiologa (epidemiolog može izdati uputnicu samo u slučaju epidemiološke indikacije) ili uputnice liječnika specijaliste te se tada ne plaća.

Ako nemate uputnicu, testiranje je moguće na osobni zahtjev uz plaćanje. U slučaju osobnog zahtjeva, preporučamo avansno plaćanje Internet bankarstvom ili uplatnicom, a na mjestu testiranja moguće je platiti debtinim karticama. Gotovinu ne primamo.

Naručivanje je omogućeno na našoj online aplikaciji za naručivanje.

Ako ne možete doći na testiranje u zakazanom terminu ili vam nalaz nije došao u očekivanom roku molimo da se javite na covid@hzjz.hr

Cijena PCR testa je 321,00 kn.
Cijena brzog antigenskog testa je 65,00 kn.

Cijena kompletnog prijevoda nalaza na engleski jezik je 125,00 kn.

Plaćanje je moguće karticom (VISA, MAESTRO, MASTERCARD), avansnim plaćanjem Internet bankarstvom ili uplatnicom.

Nalaze dostavljamo e-mailom za PCR test u roku od 24 sata, a za antigenski test u najkraćem mogućem roku.

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta u dvorištu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 2, svakog radnog dana od 7.30 – 9.30 sati te subotom od 8.00 – 10.00 sati. Objekt je smješten na prvom kolnom ulazu desno nakon ulaska u Rockefellerovu ulicu (vidjeti sliku). Ukoliko dolazite automobilom stanite ispred rampe i pričekajte ulaz, nakon ulaska parkirajte se ispod šatora te ugasite vozilo. Ne izlazite iz automobila. Ako dolazite pješke, potražite kolni ulaz i šator kod zgrade u Rockefellerovoj 2. Na testiranje je potrebno doći S MASKOM.

Termini su okvirni, molimo za razumijevanje.

Na testiranje je OBAVEZNO doći sa isprintanom potvrdom o naručivanju ukoliko ste se naručili preko aplikacije ili s isprintanim popunjenim obrascem kojega možete preuzeti ovdje –

OBRAZAC DRIVE IN

 

NARUČIVANJE JE OBAVEZNO!