Radionica „Znanjem protiv spolno prenosivih infekcija i HIV-a” u HZJZ-u

Radionica „Znanjem protiv spolno prenosivih infekcija i HIV-a” u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo u Zagrebu, subota, 21. ožujak, 2015.

Edukativnu radionicu za učenike drugih razreda Srednje škola Petrinja organizirali smo treću godinu za redom u okviru terenske nastave učenika. U organizaciji su sudjelovali Tatjana Nemeth Blažić, dr.med., dr.sc. Iva Pejnović Franelić, dr.med. i Lana Kasumović,bacc.san.ing. iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Željko Perković, profesor iz Srednje škole Petrinja. Studenti hrvatske udruge studenata medicine (CroMSIC) pomogli su u provedbi kao vršnjački edukatori i moderatori igre.

Za učenike je organizirano emitiranje edukativnog igranog filma, interaktivna igra „SPI na tržnici” s nagradama za najbolji tim, razgovor i informiranje o spolno prenosivim bolestima i odgovornom spolnom ponašanju te podijeljeni edukativno – promotivni materijali.

Radionica za mlade 2015Radionica za mlade 2015Radionica za mlade 2015Radionica za mlade 2015Radionica za mlade 2015Radionica za mlade 2015Radionica za mlade 2015