EU digitalna COVID potvrda

EU digitalna COVID potvrda i potvrda o cijepljenju na engleskom jeziku

 

EU digitalna COVID potvrda ili višejezična potvrda o cijepljenju protiv COVID-19 može se dobiti putem adrese elektroničke pošte covidpotvrde@hzjz.hr .

Potvrde je moguće i osobno preuzeti u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo na adresi Radnička cesta 22, ali isključivo uz prethodnu najavu dolaska putem broja 01 210 0050 ili e-maila covidpotvrde@hzjz.hr

EU digitalnu COVID potvrdu mogu dobiti:

·       državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u RH

·       strani državljani s reguliranim boravkom u RH

·       državljani Republike Hrvatske bez prebivališta u Republici Hrvatskoj te strani državljani bez reguliranog boravka u RH isključivo za cijepljenja koja su primili u RH.

EU digital COVID certificate can be issued to:

·       Croatian citizens with residence in the Republic of Croatia

·       foreign citizens with regulated residence in the Republic of Croatia

·       Croatian citizens without residence in the Republic of Croatia and foreign citizens without regulated residence in the Republic of Croatia only for the vaccinations received in the Republic of Croatia.

Višejezična potvrda o cijepljenju protiv COVID-19

U slučaju da Vam je istekla EU digitalna COVID potvrda, a potreban Vam je dokaz o cijepljenju protiv COVID-19 na engleskom jeziku, zahtjev za višejezičnom potvrdom o cijepljenju možete uputiti na covidpotvrde@hzjz.hr. U zahtjevu je potrebno navesti ime i prezime, OIB, datum rođenja i broj putovnice (ako želite da se i taj broj nalazi na potvrdi).