Postavite nam pitanje

Molimo Vas da nam svoja pitanja i primjedbe iz područja djelatnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pošaljete pomoću ovog obrasca.

Odgovori na ovdje postavljena pitanja ne mogu služiti kao zamjena za stručnu medicinsku skrb, stoga Vas molimo da se u slučaju da Vam je potreban pregled, dijagnoza, liječenje ili hitna pomoć obratite svom liječniku odnosno hitnoj medicinskoj službi.

Provjerite jesmo li već odgovorili na pitanje slično Vašem. Ovdje možete pročitati pitanja i odgovore koji Vam mogu biti korisni.


Ako niste pronašli odgovor, postavite pitanje.

Postavite pitanje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Osobni podaci koje nam dostavite putem ovog sučelja prikupljaju se isključivo radi odgovora na Vaš upit, a u skladu s  važećim primjenjivim propisima iz područja zdravstva te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. Isti se neće prenositi niti ustupati trećoj strani. Osobni podaci koje ste dostavili zaštićeni su od pristupa neovlaštenih osoba, pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.