Epidemiologija, klinička slika, laboratorijska dijagnostika, terapija i profilaksa respiratornih infekcija

Multidisciplinarni simpozij o novostima u epidemiologiji i praćenju najznačajnijih respiratornih infekcija, osobitosti kliničkih slika pojedinih infekcija, novostima u dijagnostici i mogućnostima liječenja te prevencije, s osobitim osvrtom na antimikrobnu otpornost i nova cjepiva.

Organizatori simpozija su Hrvatski zavod za javno zdravstvo, relevantna društva Hrvatskog liječničkog zbora, Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar i Klinika za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević”.

Na simpoziju sudjeluju stručnjaci raznih specijalnosti, a namijenjen je zdravstvenim djelatnicima koji se u svojem radu susreću s ovom problematikom: liječnicima specijalistima i specijalizantima obiteljske medicine, infektolozima, mikrobiolozima, epidemiolozima, pedijatrima, pulmolozima, liječnicima koji se bave školskom medicinom i svim ostalima koje zanima ovo područje.

Sudjelovanje na simpoziju Hrvatska liječnička komora boduje s 11 bodova, a polaznici izvan Republike Hrvatske dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Preuzmite obavijest o simpoziju.