Završni događaj projekta Živjeti zdravo povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, 10.09.2023.

Završni događaj projekta Živjeti zdravo povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana koji će se održati u suradnji s Hrvatskom olimpijskom odborom u Amazingi na Zagrebačkom Velesajmu,  Avenija Dubrovnik 15/36, Zagreb

Nedjelja, 10. rujna 2023. od 15.00  – 18.00 sati

 

Pozivamo vas na završni događaja projekta Živjeti zdravo kojeg vodi  prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, a koji će se održati u suradnji s Hrvatskom olimpijskom odborom u Amazingi na Zagrebačkom Velesajmu u nedjelju 10. rujna 2023. od 15.00 do 18.00 sati.

Uz brojne posjetitelje na završnom događaj projekta Živjeti zdravo biti će prisutna prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, kao i predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora.

Izjave za medije prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović predviđene su od 16:00 do 17:00 sati.

Djeca i odrasli uz istaknute sportaše imat će priliku sudjelovati u raznim zabavnim aktivnostima poput:

–              Poligon zdravlja

–              Igre na Poligonu za tjelesnu aktivnost

–              Edukativne radionice o  važnost tjelesne aktivnosti u očuvanju zdravlja

–              Piramida zdrave prehrane – radionice o važnosti pravilne prehrane za očuvanje zdravlja

–              Vaganje i mjerenje sastava tijela na dijagnostičkoj vagi uz kratko savjetovanje oko dobivenih parametara za odrasle

–              Praktični prikaz 10-minutnih vježbi

–              Igre volonteri u parku

–              Javnozdravstvene poruke projekta Živjeti zdravo s ciljem podizanja svijesti o važnosti     očuvanja zdravlja od najranije životne dobi.

–              Olimpijska radionica

 

Brojna djeca imat će priliku sudjelovati u različitim sportskim i zabavnim aktivnostima, javnozdravstvenim radionicama pod stručnim vodstvom tima Živjeti zdravo .

U Živjeti zdravo kućici posluživat će se zdravi napitcima od svježeg voća koji će se pripremati na licu mjesta kao primjer dobre prakse. Bit će svježe voće, zdravi sladoled kao i voda.

Postavljen će biti i Zdravi kutak s edukativnim brošurama kao i ostalim edukativnim materijalima projekta Živjeti zdravo koji će biti dostupni svim sudionicima.

Pridružite nam se na ovaj zabavni događaj!

Završni događaj projekta Živjeti zdravo – program (PDF, 5.9 MB)