Izvješće o javnozdravstvenim stručnim sastancima 2023. g.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u suradnji s Hrvatskim društvom za javno zdravstvo, nastavio je s organizacijom i provedbom javnozdravstvenih stručnih sastanaka i u 2023. godini.

Stručni sastanci bili su usmjereni prema aktualnim temama i problematici iz područja javnog zdravstva s predavačima s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te županijskih zavoda za javno zdravstvo.

Sveukupno je održano 17 stručnih sastanaka s vrlo dobrim odazivom od približno 2.500 sudionika. Sudjelovalo je gotovo 2.000 djelatnika zdravstvene struke, čije je prisustvo vrednovano u skladu s pravilnicima relevantnih strukovnih komora, poput Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske komore zdravstvenih radnika i Hrvatske komore medicinskih biokemičara.

Zahvaljujemo svim predavačima, zainteresiranim djelatnicima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te vanjskim korisnicima na doprinosu prilikom održavanja navedenih sastanaka, kao i na kvalitetnim raspravama te prijedlozima za buduće teme.

Organizacijski odbor