Cijepljenje bez naručivanja u HZJZ na dvije lokacije

Obavještavamo građane kako Hrvatski zavod za javno zdravstvo organizira dva punkta za cijepljenje bez najavljivanja. Cijepljenje je organizirano za osobe koje trebaju primiti prvu ili drugu dozu cjepiva, uz obavezno predočenje potvrde o cijepljenju ako je osoba došla po drugu dozu cjepiva.

1. Prvi punkt organiziran je u suradnji sa Školom narodnog zdravlja Andrija Štampar na adresi Rockefellerova 4. Građani se bez prethodne najave mogu cijepiti svake srijede od 16.00 do 20.00 sati. Dostupna su sva cjepiva.

2. Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 8.00 do 18.00 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica,  zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma). Cjepivo Moderna dostupno je isključivo četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, Astrazeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu.

Za ostale lokacije i termine cijepljenja u Republici Hrvatskoj posjetite sljedeću poveznicu: https://www.hzjz.hr/priopcenja-mediji/informacije-o-organizaciji-punktova-za-cijepljenje-bez-najavljivanja/