Tvrtki Ericsson Nikola Tesla d.d. dodijeljen certifikat „Tvrtka prijatelj zdravlja“

 

U okviru  aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“, Element 4 „Zdravlje i radno mjesto“, 6. prosinca 2017. godine je svečano uručen certifikat „Tvrtka prijatelj zdravlja“ tvrtki Ericsson Nikola Tesla d.d.

Nakon početne evaluacije, kojom je utvrđena visoka razina brige o zdravlju djelatnika, nastavljena je odlična suradnja s tvrtkom te je u edukativnim radionicama iz područja promicanja pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti, promicanja nepušenja i nepijenja te iz promicanja mentalnog zdravlja te psihosocijalnih rizika na radnom mjestu sudjelovao velik broj djelatnika.

Posebno je uspješna bila javnozdravstvena akcija kojom su obrađeni moduli Pušenje i Pijenje, odnosno Promicanje nepušenja i nepijenja. Sudionici su na zabavan i interaktivan način imali priliku osvijestiti prednosti nepijenja i nepušenja, ali i izmjeriti krvni tlak i tjelesnu masu, proći antropometrijska mjerenja i kratko se savjetovati o pravilnoj prehrani, što je rezultiralo vrlo velikim odazivom i zadovoljstvom iskazanim u provedenoj evaluaciji.

Danas s velikim zadovoljstvom možemo potvrditi da je tvrtka Ericsson Nikola Tesla d.d. uspješno zadovoljila sve potrebne kriterije i  postala „Tvrtka prijatelj zdravlja“.