Utrka B2Run – Zagreb 3. listopada 2019.

Prije dvije godine skupila se grupica zaljubljenika u trčanje i krenula s pripremama za najveću poslovnu utrku u Hrvatskoj MAGENTA 1 B2RUN – Zagreb 2017. Bili smo tada među rijetkim javnim ustanovama koje su sudjelovale u utrci i završili 174 od 246 prijavljenih organizacija (vrijeme  1:21:28).

Na žalost zbog obveza prošle je godine utrka preskočena, ali ove smo se godine vratili spremniji i brojniji.

Running team Živjeti zdravo ove je godine poboljšao rezultat i u ukupnom poretku osvojio 249 mjesto od 414 prijavljenih organizacija (vrijeme 1:16:02).

Utrka je narasla, ljudi je sve više i više pa tako i prijavljenih tvrtki. Drago nam je da na ovaj način promičemo ono za što se zalažemo kroz svoj rad brojim projektima koji obuhvaćaju unapređenje zdravlje ljudi. Najveći takav projekt Živjeti zdravo je upravo inspiracija za ime tima i ponosno ga nosimo na svojim leđima kada prestižemo nekoga na utrci.

Neki su od nas ove godine trčali prvi put, neki nakon duže pauze ali svi smo utrku završili zadovoljni vremenima koje smo postigli, a najviše smo ponosni na zajedništvo i ono što predstavljamo kada trčimo.

Tim ima planove za daljnju promociju zdravog života, a sve druge pozivamo da se pokrenu jer dobro je živjeti zdravo.

Ove godine u timu su bili: Bojan Plavac, Slaven Krtalić, Mladen Szabo, Lana Kasumović, Tomislav Benjak,  Maja Knepr Šegina, Iva Fiolić, Davor Gretić,  Bojana Bocka, Ivana Ferenčak, Lea Pollak i Mirela Josipović.

Tagovi