HZJZ na B2Run utrci

Nakon dvije godine stanke u organizaciji i održavanju poslovne utrke  B2Run zbog svima znanih okolnosti utrka se vratila, a ove je godine u Zagrebu održana 15. rujna. U nešto izmijenjenom sastavu s obzirom na 2019. godinu, naš je trkački tim „Živjeti zdravo“ ponovo nastupio na utrci s još boljim rezultatom nego 2019. godine. Iako vremenske prilike nisu bile idealne, ove smo godine zauzeli 110. mjesto od ukupno 280 prijavljenih organizacija s vremenom 1:11:24, a tom su rezultatu pridonijeli novi mladi članovi puni snage i energije. Niti pljusak koji nas je uporno pratio cijelu utrku nije nas spriječio da ju svi uspješno završimo.

Kako je i sama utrka krenula 2017. godine idejom promoviranja zdravog načina života koji uključuje kretanje bilo kakve vrste tako i HZJZ podupire tu ideju kroz naše projekte i akcije, a na ovaj način dajemo poticaj i ostalima da se pokrenu i pridruže bilo kojem obliku kretanja i naprave promjene u svom životu.

Nadamo se da će pandemija uskoro biti iza nas i da ćemo se svi nastaviti baviti svojim aktivnostima.

Pred nama su neke nove utrke, a sve druge pozivamo kao i do sada da se pokrenu jer dobro je kretati se i živjeti zdravo.

Ove godine u timu su bili: Ana Martinović, Dragan Jurić, Slaven Krtalić, Lana Kasumović, Tomislav Benjak, Ivan Kaić, Željko Petković, Maja Knepr Šegina, Iva Fiolić i Lea Pollak.

Fotogalerija: