Važna obavijest za građane vezano uz cijepljenje bez naručivanja

Obavještavamo građane kako u tekućem tjednu na adresama Rockefellerova 4 i Rockefellerova 7  u Zagrebu, neće biti cijepljenja bez naručivanja ili prethodne najave.

Održati će se isključivo docijepljivanje samo za one građane koji su 28.6. – 30.6. primili prvu dozu na istoj lokaciji i to u terminu koji je svakome naveden na potvrdi o cijepljenju.

Također, građani se svakim radnim danom od 8.00 do 18.00 sati mogu cijepiti protiv bolesti COVID-19 u prostorijama Službe za medicinu rada u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu. Građani se ne moraju prethodno naručiti ili najaviti. Cijepljenje je organizirano za osobe koje trebaju primiti prvu ili drugu dozu cjepiva, uz obavezno predočenje potvrde o cijepljenju ako je osoba došla po drugu dozu cjepiva.

Ostali građani se svejedno mogu prijaviti za cijepljenje putem nacionalnog sustava prijavljivanja građana zainteresiranih za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 na poveznici: cijepise.zdravlje.hr ili javljanjem u gradski, odnosno županijske zavode za javno zdravstvo. Kontakti zavoda za javno zdravstvo  nalaze se  OVDJE.

Dodatno, građani mogu kontaktirati pojedine županijske zavode za javno zdravstvo i informirati se o organizaciji punktova na kojima je moguće cijepiti se bez prethodne najave. U nastavku su telefonski brojevi gradskog, odnosno županijskih zavoda za javno zdravstvo putem kojih možete dobiti informacije o terminima cijepljenja protiv bolesti COVID-19.