Testiranje na SARS-CoV-2 u HZJZ

Od 5. lipnja 2023. godine testiranje na SARS-CoV-2 obavljamo bez prethodnog naručivanja i najave, ovisno o traženom, to vrijedi i za ostale respiratorne viruse na lokaciji HZJZ-a, a uvodi se i novo radno vrijeme

Prema novom radnom vremenu testiranje će se provoditi ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.30 do 10.00 sati.

Lokacija: Uzimanje uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 te, ovisno o traženom, i ostale respiratorne viruse, provodi se po DRIVE-IN principu ispred montažnog objekta koji se nalazi na travnatoj površini između Rockefellerove 4 i Rockefellerove 12, Zagreb.

Testiranje se provodi za osobe koje dolaze automobilom i pješake. Po dolasku javite se osoblju ispred montažnog objekta na prethodno navedenoj lokaciji.

PCR i BAT testiranje provodi se na uputnicu liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste koja treba biti dostupna prilikom testiranja.

PCR testiranje i BAT (brzi antigenski test)  moguće je napraviti i na osobni zahtjev uz plaćanje debitnim karticama prilikom testiranja.

Možete zatražiti i izdavanje kompletnog nalaza na engleskom jeziku. Nalaz testiranja na SARS-CoV-2 u standardnom obliku na hrvatskom jeziku dodatno sadrži interpretaciju rezultata na engleskom jeziku.

Cijena PCR testa je 38,89 €  (293,02 kn)
Cijena brzog antigenskog testa je 9,07 € (68,34 kn)

Cijena kompletnog prijevoda nalaza na engleski jezik je 16,59 € (125,00 kn)

Račun za pruženu uslugu se izdaje nakon što je usluga u potpunosti izvršena, odnosno, nakon izdavanja nalaza.

Za sve informacije molimo da se javite na covid@hzjz.hr.