Reprezentativac Milan Badelj cijepio se protiv bolesti COVID-19

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj cijepio se protiv bolesti COVID-19 uoči odlaska u Rovinj na pripreme nacionalne reprezentacije za Europsko prvenstvo

U Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo cjepivo protiv bolesti COVID-19 danas je primio i član hrvatske nogometne reprezentacije Milan Badelj, nogometaš koji trenutno nastupa za talijanskog prvoligaša Genou. Tako je postao dio velike obitelji hrvatskih sportaša koji su se cijepili uoči odlaska na velika ovogodišnja natjecanja poput Olimpijskih igara u Tokiju, te Europskog nogometnog prvenstva.

Sutra će se Milan Badelj priključiti ostalim reprezentativnim igračima koji se nalaze na pripremama u Rovinju.

„Cijepljenjem protiv zaraze svjetskih razmjera najbolje štitimo sebe i sve ljude oko sebe. Za nas sportaše je to jako važno, ali još važnije je da se cijepe i svi naši navijači i ljubitelji sporta kako bi se što prije vratili normalnom životu i svi zajedno uživali u ljepotama nogometa,“ – kaže Milan Badelj i poručuje da jedva čeka opet publiku na našim stadionima, jer je igra pred punim tribinama preduvjet punog užitka za sportaše i navijače.

Foto: HINA