Nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola u izradi infografike „Čuvajmo zdravlje usne šupljine – Kako zube održati zdravima“ – PRODULJEN ROK PRIJAVE DO 31. 05. 2019.

Pozivamo sve osnovne i srednje škole Republike Hrvatske na sudjelovanje u nagradnom natječaju u izradi infografike na temu „Čuvajmo zdravlje usne šupljine – Kako zube održati zdravima“.

 • Ovaj nagradni natječaj provodi se u cilju poticanja učenika da steknu znanja i razviju svijest o zdravlju usne šupljine i njegovom unaprjeđenju.
  Želimo uključiti učenike i potaknuti ih da na originalan i kreativan način prikažu svoje mišljenje i izraze svoj stav o ovoj temi. Najbolji rad će biti nagrađen.

Natječaj se provodi u dvije kategorije:

  1. Radovi učenika osnovnih škola
  2. Radovi učenika srednjih škola.
 • Natječaj provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Stomatološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.
 • Nagradni  natječaj traje do 31. svibnja 2019. godine do kada se radovi (infografike) mogu poslati (format  A4 ili A3,  pdf ili jpg) zajedno s ispunjenim prijavnim obrascem na adresu elektroničke pošte:
  oralnozdravlje@hzjz.hr

Kako sudjelovati u natječaju?

Infografiku (u formatu A4 ili A3, pdf ili jpg) i popunjeni prijavni obrazac potrebno je poslati na adresu elektroničke pošte najkasnije u srijedu 31. svibnja 2019. godine.


PRAVILA I UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU (PDF, 177.7 KB)

PRIJAVNI OBRAZAC (PDF, 92.3 KB)

POZIV OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA (PDF, 114.7 KB)