Nagradni natječaj za izradu infografike na temu “Koronavirus – zaštiti sebe i druge”


S obzirom na iskazani veliki interes učenika osnovnih i srednjih škola za sudjelovanje u nagradnom natječaju na temu „Koronavirus – Zaštiti sebe i druge“ i veliki broj pristiglih radova među kojima je potrebno izabrati najuspješnije, pobjednike nagradnog natječaja osnovne i srednje škole objavit će HZJZ najkasnije 30. studenog 2020. godine na svojoj internetskoj stranici www.hzjz.hr.


NATJEČAJ JE ZAKLJUČEN!

HVALA svima koji su poslali svoje radove!

Pozivamo sve osnovne i srednje škole Republike Hrvatske na sudjelovanje u nagradnom natječaju u izradi infografike na temu „Koronavirus – zaštiti sebe i druge“.

Ovaj nagradni natječaj provodi se u cilju poticanja učenika da steknu znanja i razviju svijest o zaštiti zdravlja tijekom epidemije bolesti COVID-19.
Želimo uključiti učenike i potaknuti ih da na originalan i kreativan način prikažu svoje mišljenje i izraze svoj stav o ovoj temi. Najbolji rad bit će nagrađen.

Natječaj se provodi u dvije kategorije:

  1. radovi učenika osnovnih škola
  2. radovi učenika srednjih škola
  • Natječaj provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje i Agencijom za odgoj i obrazovanje.
  • Nagradni natječaj traje do 9. studenog 2020. godine do kada se radovi (infografike) (format A4 ili A3, PDF ili JPG) zajedno s ispunjenim prijavnim obrascem mogu poslati na adresu elektroničke pošte skolska.medicina@hzjz.hr

Kako sudjelovati u natječaju?

Infografiku (u formatu A4 ili A3, PDF ili JPG) i popunjen prijavni obrazac potrebno je poslati na adresu elektroničke pošte skolska.medicina@hzjz.hr najkasnije u ponedjeljak 9. studenog 2020. godine.


Pravila i uvjeti sudjelovanja nagradnog natječaja (PDF, 199.6 KB)

Prijavni obrazac

Poziv osnovnim i srednjim školama (PDF, 148.8 KB)