Stručni sastanak „Multidisciplinarni pristup u unaprjeđenju oralnog zdravlja djece“

U Puli će se 14. lipnja 2019. godine od 13 do 15 h održati stručni sastanak „Multidisciplinarni pristup u unaprjeđenju oralnog zdravlja“.

Stručni sastanak se organizira se u okviru rada Nacionalnog povjerenstva za djelatnost dentalne medicine Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u suradnji sa Zavod za javno zdravstvo Istarske županije.

Sastanak će biti usmjeren javnozdravstvenim aspektima unaprjeđenja oralnog zdravlja te multidisciplinarnom pristupu u prevenciji karijesa i organizaciji zdravstvene zaštite s naglaskom na nacionalni program Zubna putovnica.

Aktivno će sudjelovati predavači iz Istarske županije i Grada Zagreba te će se na sastanku prikazati program Zubna putovnica čiji su organizatori uz Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, Hrvatska komora dentalne medicine, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, Hrvatska liječnička komora i županijski zavodi za javno zdravstvo uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.


Mjesto održavanja:

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti
(svečana dvorana)
I. M. Ronjgova 1
52 100 Pula

Prisustvo će se bodovati sukladno odluci Hrvatske liječničke komore. Kotizacija se ne naplaćuje.

Stručni sastanak program (PDF, 123.8 KB)